Vem är Trädgårdsritaren?

Jag heter Lina Eliasson och är utbildad trädgårdsarkitekt. Förutom att utforma designförslag till villaträdgårdar så jobbar jag även som en av lärarna i kursen för digital ritteknik, Trädgårdsritningar i SketchUp, på Trädgårdsakademin.

Mitt arbete innebär att få hjälpa trädgårdsägare att få till harmoni mellan hus och trädgård. Det kan vara överväldigande att plötsligt stå med ett nybyggt hus och inte veta var man ska börja i sin blivande trädgård eller skaffa hus med en uppvuxen trädgård som inte alls passar ens egna behov. Och ibland vill man bara förnya sin trädgård, men vet inte riktigt vad man ska hitta på. Varje trädgård är unik och anpassas efter dem som vistas i den.

Rent privat fascineras jag av England, dess invånare och trädgårdskultur. Jag åker över så ofta jag kan för att inspireras och besöka nya platser.

Varför anlita Trädgårdsritaren?

Med en plan för sin trädgård sparar man både tid och pengar. Man slipper plantera växter som dör, för att de inte trivs på just den platsen. Behöver man ta hjälp av en grävmaskinist som kostar flera tusenlappar om dagen, sparar man mycket när man har en ritning att följa.

fornyatradgard

diplom

Hoppa till verktygsfältet