Hembesök med trädgårdsrådgivning

Du kan anlita Trädgårdsritaren för skisser och ritningar eller enbart konsultation på plats i er trädgård. Inte alla behöver en övergripande plan för hela sin tomt, utan många kör fast när det gäller en viss del av trädgården eller så har man samlat på sig massor av växter under åren och har svårt att få till helheten. Vanligtvis börjar samarbetet med ett hembesök. Därefter kommer vi överens om hur vi går vidare.

Jag kommer hem till Er för ett hembesök på ca 1,5 timme. Väl på plats går vi genom Er trädgård, diskuterar olika funderingar och lösningar och jag tipsar om växter eller material som skulle kunna passa. Ni håller i pennan och antecknar själva. Förbered gärna en aktuell tomtkarta, som finns att beställa från kommunen om Ni inte har någon. Innan vårt möte får Ni gärna mejla över bilder som visar på vad Ni gillar och inspireras av.

Under vårt första möte förklarar Ni om eller med vad Ni vill ha vidare hjälp, och jag kommer med en prisuppskattning. Om vidare hjälp önskas, avslutar vi hembesöket med att sitta ner tillsammans och lägga upp en plan.

Hembesök på ca 1,5 timme kostar 800kr

Resor inom tre mil från Varberg ingår i priset. Övriga sträckor tillkommer 30 kr per mil.

Vill ni efter hembesöket gå vidare med ritningar, krediteras vårat första besök från rittjänstens totala pris.

illu-pencil

hembesok2

Hoppa till verktygsfältet