Trädgårdsritningar

Ni väljer själva vad Ni vill ha ut av ett samarbete. Vi kommer överens om upplägg och ideér vid första mötet (hembesöket). Därefter skickar jag en bekräftelse via mejl och gör färdigt ritningarna på kontoret.
Ritningarna skickas alltid båda via e-mail och vanlig post. Vill ni ses för ett andra, tredje eller fjärde möte går detta naturligtvis att ordna.

Nedan följer några förslag att kombinera utefter Era behov:

FUNKTIONsplan

En ritning som visar vilka funktioner och idéer som ska rymmas i trädgården. De växtförslag som nämnts under första mötet finns med, men i övrigt inga växt- eller materiallistor. Här väljer du helt själv vad du vill fylla trädgården med, men får hjälp med grundformen. Skissen är skalenlig och ritad i plan (sedd ur fågelperspektiv).
Pris från 4 500 kr.

illustrationsplan

En färglagd ritning som visar ideér och funktioner, såsom gångstråk, rabatter och uteplatser. Ritningen är skalenlig och ritad i plan. Här medföljer även växtförslag, med separat växtlista, till de olika rabatterna.
Pris från 8 000 kr.

Planteringsplan

En ritning som används när arbetet ska lämnas till en trädgårdsanläggare eller när enskilda planteringar ska utformas. En ritning helt i svartvitt, där varje detalj är definierad såsom antal växter och vilket material som ska användas. Separat växt- och materiallista medföljer.
Debiteras per timma á 650 kr.

3d-ritning

Vyer i 3D som visar på hur man kan utforma trädgården och hur den kommer se ut när den fått växa upp.
Debiteras per timma á 650 kr.

tradgardsritningar

 

Hoppa till verktygsfältet